YEAH !

BALI 30 MAJ !!


torsdag.

Skulle egentligen vara ledig i tisdags, onsdags och idag men de ringde in mig, så ska cykla iväg om 10 minuter. Imorgon är jag ledig sen jobbar jag hela helgen. Blir kanske Claremont hotel ikväll, sen imorgon har vi fixat en fest här, så det kommer lite folk. Ska äta frukost nu.

Ha en bra dag ! 

måndag.

Vilket väder. Det åskar och HAGLAR. Regnat ner bollar lika stora som tennisbollar. En kompis till oss åkte på motorvägen och hela hans framruta på bilen gick sönder. Weird ! Mitt i denna storm så cyklar jag från jobbet. Fick stanna på tågstoppet i Swarnbourne för att skydda mig och vänta så att åskan och regnet/haglet skulle lägga sig, men det blev inte bättre, så jag bara cyklade. Blev helt genomblöt. Nu ligger vi i soffan och lyssnar på åskan och regnet. Det dundrar i hela huset, vilken otrolig kraft. Dock har vi ingen ström. Perfekt väder att kolla film. Så ovanligt att ligga och höra när regnet smätter i backen. Det är inte varje dag det regnar i Australien. Senaste gången var i november förra året. Det är mysigt med regn.

Lamporna funkar men inte uttagen, så vi springer runt i hela huset för att leta efter proppskåpet. Luke är på surfresa så han kan inte fixa det. Blir tokig när det inte finns någon ström. Datorn dör vilken sekund som helst och mobilen lika så.

Varit här ett tag nu och det börjar bli dags att röra på sig, så vi börjar planera lite vad som komma skall. Det lutar att det blir Bali i slutet på maj på obestämd tid och sen tillbaka till Australien och dra norr över.

Ledig till på fredag, så ska slappa, träna och ta det lugnt.


big day today.

GRATTIS ANNA PÅ 18-ÅRSDAGEN :)

Hoppas du får en bra dag med god mat, familj och många paket.

STOR KRAM från kusinen






duktig faster


thursday

Ví hör helikopterna och de är nära. Det är en abourgin som har rymt från fängelset och han är här i området. På nyheterna är det poliser överallt. De råder alla att inte gå ut.

UPDATE:

De filmar live på nyheterna och de fick precis tag i honom. Känns bra !

onsdag

Började 6.15 vilket betydde att jag fick gå upp alldelles för tidigt. Chefen hämtade mig eftersom vi skulle öppna ihop i nedlands. Skulle egentligen varit ledig men man tackar ju aldrig nej till att jobba.

Trött är bara förnamnet, men nu ska jag fixa iordning mig och snart kommer Linda och Erik hem och sen ska vi dra in till Perth. Det är någon speciell dag idag, kommer dock inte ihåg vad den heter.. haha. Så det lär ju vara mycket folk.

Imorgon är jag ledig, sen jobbar jag hela helgen. Lång sovmorgon imorgon, sen ska jag skriva ett vettigt inlägg.

Mamma har sålt min balklänning nu, det gör ont i hela kroppen. Den var så vacker, men jag är glad att den inte bara hänger hemma utan att någon använder den.



 



söndag.

Det blev ingen sunday session. Kommer inte ihåg sist jag inte var där. Kände inte för det. Trött och sen ska jag upp tidigt till jobbet imorgon. Så vi hyrde två filmer istället med en kompis. 

Idag åkte Sofia hem till sverige igen. Kan tänka mig att Yvette och Göran står på Lanvetter och jublar av lycka att hon kommer hemma igen. Kommer bli tomt här. Saknar henne redan.

Det är redan mitten på mars. Vi har varit borta i 110 dagar. Tiden bara springer förbi.

Ska försöka skriva ett intressant inlägg imorgon.
 
Sova nu. 

godnatt 





sorry för dålig uppdatering

ingen lust att skriva.

Brännbollstuneringen - Brännbollstournament - burnboll - beerburnboll , jaa kalla det vad du vill. Det var iallafall awesome igår. Alla svenskarna hade sverigeflaggor i ansiktet och jag hade ett vitt linne med sverigeflaggor överallt. Det var mycket uppskattat. Kul att göra något svenskt.

Började jobba tidigt imorse och slutade vid 14. Tänkte ta en powernap nu sen kanske gå ner till stranden.

Det är ju söndag idag, SUNDAY SESSION !!




torsdag.

Varit ledig idag, vilket varit skönt. Sovit ut och legat på stranden hela dagen. Imorgon är det upp tidigt igen..

Linda och jag har arrangerat en brännbollstunering på lördag vid stranden i Freo. Vi har bjudit in alla vi känner och deras vänner, så det kommer bli en hel del folk. Vi ska vara team sweden med svenskaflaggor målat på kinderna. Detta kommer bli grymt kul.

Igår var vi i Lederville och utforskade nattlivet.


strulig söndag och måndag

Klockan var närmare 11 när jag ser att jobbet ringer(söndag). Tänkte: NEJ, vad har jag gjort nu.. Visste i och försig att jag inte hade gjort något men ändå. Anja frågade mig om jag hade sett bojjans sms som han skickade runt 9 tiden. Hade inte kollat mobilen så jag hade inte sett det. Så hon frågade om visste att jag började jobba klockan 8:00 till 16:30. Jag kollade mina tider igår innan jag somnade så jag inte skulle missa något och enligt mitt schema jobbade jag inte, men på schemat på jobbet jobbade jag. De skickar ut tiderna via mejl och jag hade inte fått det uppdaterade schemat så det var chefens fel. Så det var bara att gör iordning sig snabbt och åka till jobbet. Det var så mycket folk så det var kaos.

Imorse så höll jag på och försova mig till råga på allt. Vaknar 7:05 och jag ska cykla hemifrån 7:15. Jag hann till jobbet i tid så det var lugnt. När jag väl kommer dit så frågade chefen vad som hade hänt i söndags. Jag förklarade som det var att jag hade fått det uppdaterade schemat. Han sa att han hade kollat flera gånger och sa att han hade skickat det och jag borde kollat mejlen bättre. Då bad jag honom att visa vad han påstod hade skickat, så han visade mig, men sen såg han att det inte var något som var skickat. Chefer alltså, men jag gillar min chef. Han är rolig.

TÄNK OM JAG HADE FÖRSOVIT MIG IMORSE... Både min ex-chef, min nya chef och chefens chef var på jobbet, aj aj aj !! 

Verkligen inte på humör idag..



lördag.

Fixade bibliotekskort igår. Vissa perioder kan jag läsa bok efter bok, men ibland kan det gå flera månader innan jag ens öppnar en bok. Har väldigt svårt att hitta intressanta böcker att läsa. Om jag redan i början känner att det inget intressant så lägger jag inte ner någon tid att läsa boken, vilket kan vara synd. Det som faller mig mest i smaken är självbiografi. Har bestämt mig nu för att jag alltid ska ha en bok att läsa. Riktigt bra att läsa engelska böcker. Hittade inte någon självbiografi igår men en fakta bok, vet inte om det är det? "Why customers do what they do - who they are, why they buy and how you can anticipate their every move". Alltid tyckt att det är intressant hur man kan påverka kunderna att köpa produkter, hur vi tänker och hur mycket vi blir påverkade utan att ens veta om det.

Personalfesten igår var hur kul som helst. Kul att lära känna alla bättre. Vi var på dome, åt mat och snacks, sen drog vi till Claremont hotel som ligger precis över gatan. Det blev inte så sent för min del, eftersom jag skulle upp och jobba tidigt. Skulle även ut och springa med de andra men när klockan ringde så kände jag inte riktigt för det...

Imorgon ska Linda och jag hjälpa till på en bröllopmässa. David, fotografen som Linda jobbar med, har en monter där, så vi ska gå runt och dela ut kort, kolla på modevisning och hänga där. Sen på kvällen blir det sunday session.


torsdag.

Idag har det inte varit någon ansträngande dag precis. Varit och fixat mitt bankkort. Det var något strul med pinkoden, men nu funkar det igen. Sen köpte jag nya flipflops.. igen.. Jag vet inte hur jag lyckas tappa bort dem. Igår jobbade jag hela dagen. Brukar som sagt jobba i Claremont, men blev flyttad till Nedlands som ligger 7 minuter från Claremont med buss. Chefen äger en butik i Cottesloe, Nedlands och Claremont. Det var någon som var sjuk så jag fick hoppa in. Sprang fram och tillbaka heladagen så hade otroligt ont i benen, precis som när man har växtvärk.. Imorgon kväll är det personalfest. Mycket passande så att jag kan lära känna alla bättre. Nästa vecka har jag fått mer timmar vilket känns toppen.  

Tänker på alla där hemma :)




Rottnest


Fototagning igår - Linda Wigert

 




en lång och händelserik måndag.

Det började med att Luke och jag hade ett vad i söndags. Det handlade om att han skulle upp kl 05.00 på måndag för att åka till Perth  och ut och springa med en träningsgrupp. Anledningen var att han trodde aldrig jag skulle kunna gå upp. Jag går upp 9-10 varje morgon, vilket jag tycker är normalt. Så för att bevisa att jag kunde så var det bara att hoppa upp ur sängen, ta på sig träningskläderna och hoppa in i bilen. Vi sprang 8 km, och det gick kanon.

Kom hem runt 07.00 tiden och 09.30 skulle Linda och jag möta upp David, fotografen som Linda jobbar med, för att åka till Rottnest. Vi var medbjudna. Han hade en mindre båt än Luke, så det hoppade väldigt mycket. Spände mig så mycket så jag har ont i armar, rumpa och längst hela ryggraden nu. Gänget om var med var hur sköna som helst. Avslappnade och roliga människor. Väl framme på rottnest så låg vi på stranden hela dagen - Fototagning, snorkling, slappa, musik. På vägen dit såg vi en stort sjölejon som låg i vattnet och plaskade.

När vi kom hem så drog vi till south beach för att fira Sandra som fyllt år, men när vi kom dit så skulle alla dra. Fick träffa sofia lite innan hon åkte till Bali iallafall. Så vi åkte till ett uteställe där de spelade reggae. Blev en tidig kväll eftersom jag var så himla trött..

















RSS 2.0