måndag.

Vilket väder. Det åskar och HAGLAR. Regnat ner bollar lika stora som tennisbollar. En kompis till oss åkte på motorvägen och hela hans framruta på bilen gick sönder. Weird ! Mitt i denna storm så cyklar jag från jobbet. Fick stanna på tågstoppet i Swarnbourne för att skydda mig och vänta så att åskan och regnet/haglet skulle lägga sig, men det blev inte bättre, så jag bara cyklade. Blev helt genomblöt. Nu ligger vi i soffan och lyssnar på åskan och regnet. Det dundrar i hela huset, vilken otrolig kraft. Dock har vi ingen ström. Perfekt väder att kolla film. Så ovanligt att ligga och höra när regnet smätter i backen. Det är inte varje dag det regnar i Australien. Senaste gången var i november förra året. Det är mysigt med regn.

Lamporna funkar men inte uttagen, så vi springer runt i hela huset för att leta efter proppskåpet. Luke är på surfresa så han kan inte fixa det. Blir tokig när det inte finns någon ström. Datorn dör vilken sekund som helst och mobilen lika så.

Varit här ett tag nu och det börjar bli dags att röra på sig, så vi börjar planera lite vad som komma skall. Det lutar att det blir Bali i slutet på maj på obestämd tid och sen tillbaka till Australien och dra norr över.

Ledig till på fredag, så ska slappa, träna och ta det lugnt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0