HALLÅ

Jag är mitt ute i ingenstans, med varken något internet eller täckning på mobilen. Cunderdin är en liten by som har runt 1000 invånare. Har varit på gården i 8 veckor snart och det funkar bra, men kan erkänna att det börjar bli segt. Vi plockar sten, kör fyrhjuling, kör traktor, truck, hjälper till med fåren.  Rob som vi jobbar för har ett företag i Kina som tillverkar maskiner, så vi sätter ihop maskiner också. Har inte så mycket roligt att berätta egentligen. Är på farmen på veckorna och Perth på helgerna och träffar vänner och har kul.  

Förra veckan var vi på två maskinmässor. Vi hade med några maskiner som han har designat, bland annat en hölastare som kan plocka upp 4 höbalar istället för en, vilket var den maskinen vi skulle sälja. Vi hade på oss tröjor som det stod, ”Ever dream of picking up for at once?” Det gick bra. Han fick sålt några. Hur länge vi ska stanna på farmen vet vi inte riktigt. Det beror på lite saker, så vi får se hur det blir.

För några veckor sedan var vi och jobbade med Pete. En av Robs kompisar som brukar vara och hjälpa honom på farmen. Han är landskapsarkitekt, så vi hade lite ledigt från farmen och hjälpte Pete att plantera växter utanför Ford eller det var Linda och jag som gjorde hela arbetet.

Det var Lindas födelsedag i måndags, kan inte fatta att vi redan är 20 år. Grattis igen bästa Linda.

Linda och jag har anordnat en svenskkräftskiva tills den 17 september för alla våra australiensiska och svenska vänner här. Dock har vi inte fått tag på någon lokal. Svårare än vad man kan tror. Vi har försökt fiska kräftor på farmen, men med utan resultat. Ska slänga in några burar imorgon igen. I vilket fall så kommer det lösa sig på något sätt, vilket det alltid gör. Vi har en vecka på oss.

En rolig nyhet är att vi har bokat biljetterna hem, vet att mamma o pappa hoppar av lycka. Hoppas att fler gör det;) Lämnar Perth 14:e november, flyger till Kuala Lumpur, stannar där en natt sedan vidare hem till Sverige den 16:e november kl 10.10.

Saknar alla där hemma.



Haaha


RSS 2.0