Hejhopp

Nu var det ett tag sedan igen. Det händer mycket här nere.

UPDATE från förra veckan:
Början av veckan var jag sjuk två dagar sedan jobb resten av veckan. Söndagmorgon åkte vi till Rottnest med några killkompisar. Det var långhelg, eftersom det var Anzac day, vilket är en stor nationell minnesdag, något i den stilen ;) På Rotto spelade ett band, Hoodie gurus, så vi satt utepå vattnet med sjukt många andra båtar och lyssnade på musiken. Senare på kvällen gick vi in på utestället och det var fullt med folk. Sedan på måndag blev det hemfärd.

Denna veckan har bara varit fullt med jobb. Imorgon blir det mer jobb, sen middag och utgång med charlotta och några fler vänner.

Om exakt en månad är vi på Bali, yey  ! ;D




veckan som varit.

Denna veckan har varit galen. Jobbat varje dag plus att jag var ute torsdag, fredag och lördag. Kände mig verkligen inte bra i på jobbet i lördags. Kände i hela kroppen att jag är påväg att bli sjuk. Tung i huvudet, ont i halsen och det gjorde ont om någon petade eller tog i mig, men jag lyckades stå ut. Sen hem och sova. Kände mig mycket bättre men funderade ändå på att ringa och säga att jag inte kan jobba idag, 2pm-7pm. Skönt att ha en dag ledigt så att jag kan ta igen mig och bli bättre, så att jag kan jobba hela nästa vecka. Men efter några timmars sömn så kände jag mig mycket bättre, kanske inte helt hundra men tillräckligt bra för att ändra mina planer - inget telefonsamtal till chefen och ingen lugn hemmakväll. Det blev istället utgång med Charlotta, hennes pojkvän och hans kompisar. Blir aldrig som man har tänkt sig. Kände verkligen inte för att ta det lugnt och sitta hemma.


Swan Valley

Vilken otroligt rolig dag ! Linda och jag har pratat om att vi måste åka på vinprovning här i australien. Det känns som en sån sak som man måste göra om man är här. Charlotta frågade mig i onsdags om vi ville med på vinprovning i Swan valley som hennes kompis hade anordnat. Självklart.





Tog 1 timma med bussen, men med musik och prat så gick det fort.



första stoppet




Glada



Vodkaprovning. Fanns 6 olika smaker.




Sen hoppade vi över ett staket för att komma ut till vingården, när ingen såg.



Lycka




Som ni kan se på schemat så stannade vi på 5 olika stationer. Dock tyckte jag att allt gick förfort. Man hann inte dricka upp innan man snabbt skulle få smaka på ett nytt vin. Ën vintur ska vara lugn. De ska berätta om vinet, låta gästerna smaka, känna och lukta. Det är vad jag tycker iallafall, inte stressa vidare som om det ska vara någon vem-kan-dricka-snabbast-tur. Men jag hade grymt kul iallafall !






Vi hittade vattenmeloner växande på marken

En skön ledig dag med bra sällskap, vin, mat och mycket skratt.


Fancy houseparty studio 59 ! ;D



Linda, Maelle and Alien



Linda, Maelle and me



Luke and Alien



Eric, me, Charlotta, Riley and Steffi.

tiden bara springer förbi



Igår jobbade jag kväll, dvs 14-19. Efter drog jag till Charlotta och lagade mat och vi pratade massor. Riktigt glad att jag har träffat henne. Hennes blogg www.lottyinperth.wordpress.com På lördag ska jag med på en vintur som hennes kompis har anordnat. 

Det är redan 8/4 idag. Det går så otroligt fort. För fort. Ibland vill jag bara kunna stoppa tiden. Eftersom veckorna bara flyger iväg så är det inte långt kvar tills vi slutar att jobba och drar iväg till Bali. Kommer bli kul att uppleva något helt annat. Lära sig vågsurfa, roadtripa med moped och bara njuta. Får även fira min 20 årsdag på Bali, inte helt fel det heller.

Dock kommer det bli väldigt sorligt att lämna Cottesloe. Har haft så fantastiskt roligt och bra här..


rottnest



Som ni kan se på bilden ovan så har jag bränt mig idag. Har varit på rottnest med Luke och de andra tjejerna. När jag var mindre så var jag väldigt känslig för solen. Blev röd som ett stopljus, vilket inte kanske är så konstigt eftersom jag är ljus/blond. En period för inte så längesedan så brände jag mig aldrig, behövde nästan inte använda solkräm, men nu bränner jag mig och blir röd fast att jag har solkräm. Vad har hänt?

Jag ska inte klaga, skönt med lite färg igen. Har tappat all färg.


RSS 2.0