Perth

i tva dagar har vi bott hos viktor, men nu har vi precis checkat in pa ett hostell. I fyra dagar kommer vi bo med 8 andra tjejer. Nar vi kom in i rummet sa lag det klader precis overallt, men jag ska nog sta ut. Det ar kul och traffa ny manniskor. Igar satte vi in en annons pa natet att vi var tva tjejer som soker boende. Vi har fatt manga svar och vi ska kolla pa tva hus idag. Vi ska aven fixa vara CV:n och ga ut och soka jobb. Det ar lite rorigt innan man har fatt ordning pa allt. Langtar tills allt har fixat sig och man kanner att man har ett stalle dar man kanner sig som hemma och trivs.

Vi har inte surfat nagot an men vi har lekt lite med kiten i luften och allt sitter kvar sen Rhodos, sa det gick stralande. Vi ska komma igan mer nar allt har fallit pa plats.

Iforrgar sa letade vi efter begagnade cyklar och vi hittade en annons. Viktor korde oss till cottesloe och det var ett riktigt fint stalle med enorma hus. Vi hade fatt adressen men vi hittade inte vilket hus det var for det skulle inte ha nagot nummer. Tillslut ser vi en byggand som ser ut som ett skjul bland de fina husen, men cyklarna funkade bra sa vi kopte dem. Sa nu har vi varsina cyklar.

Det ar lite svart att forsta austrlienskan, man hor liksom inte vad de sager, men man kommer nog vanja sig efter ett tag.

Vi har snackat med lite folk hur latt det ar att hitta jobb. Endel sager att det ar latt for oss tjejer och att de ar latt att hitta ett barjobb. Andra sager att det ar svart. Men vi ska komma igang. Siter nu och kollar runt pa natet. Vi far se om det loser sig annars ar det att bara att packa ihop efter nagra manader och aka hem. Men som allt annat nar vi ar ute och gor saker sa brukar det alltid losa sig. Vi far helt enkelt hoppas pa det basta.

Ska bli kul att Sofia och Malin kommer om 14 dagar:)

Vi hores !




Kommentarer
Postat av: Lolloliten

Ge er inte, ni är grymma! Saknar er med!

åker hem denna helgen, känns konstigt att ni inte är hemma när man kommer hem! men ni har de ju bra och det är huvudsaken :)

nu ska jag äta pannkakor, hejrå :)

2009-12-02 @ 16:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0