Fredag

Igår var vi och kollade på tre hus. Det första huset låg 25 minuter med buss från Frementle, där vi bor. Det var ett jättetrevligt par som ville hyra ut ett rum. Det var egen ingång, värsta fina badrummet, spis, tvättmaskin, kylskåp och matbordet var ute på altanen. Väldigt mysigt. Det kändes med en gång att jag skulle trivas där. Nästa hus låg 6 km bort från Frementle och vi cyklade dit. Vilket kändes som en evighet. Väl framme möter vi en trevlig kille. Vi går in i huset och man märkte med en gång att det bara bodde två killar där. Det fanns en stor soffa och en fett plasma Tv med digitalkanaler, sen fanns det inte så mycket mer. Det var inte speciellt hemtrevligt. Det var även långt till Frementle, så det var inget intressant

 Senare på kvällen åkte vi in till Cottesloe, där för att kolla på ett till rum. Cottesloe är ett fint område så vi hoppades på ett fint hus. Det tog bara 10-12 minuter med tåg till Cottesloe och man får ta med sig cyklarna på tåget, så det är perfekt. Vi hoppar av och hittar den gatan han bor på, dock inte numret. Precis som det andra så trodde vi att vi hade hittat det rätta numret på huset och det såg ut som” hej kom och hjälp mig”. Men ganska snabbt så inser vi att det är fel, som tur var. En del hus har nummer och en del inte, så husnumren hoppar fram och tillbaka. Men när vi ser hus nr 59, så är det ett riktigt fint hus. Han hade en hund, fin trädgård och en fett porsche som stod på garageuppfarten. Huset var fint inuti och de hade ett lagom stort rum som vi isåfall ska dela på i början, med stor garderob och stor säng. Sen fanns det även ett till rum som vi kunde hyra, men när vi vet hur mycket vi kommer att tjäna i månaden så kommer vi nog hyra så att vi har varsitt rum. Tanken var först att vi skulle bo nära Frementle, där våra vänner bor men det är svårt att hitta. Vi kommer istället leta jobb i Cottesloe, eftersom vi antagligen kommer flytta dit. Avståndet till Frementle är okej.  Att hyra detta är billigare än Sundancer som vi bor på nu, så vi tror vi kör på detta.

Ikväll ska vi till South Street där Viktor och alla de andra svenskarna/norkarna bor och fira Viktors födelsedag. Det blir bbq. Han fyllde år i tisdags och då bakade vi en chokladkaka och åt maräng och glas till. Det blev mycket uppskattat av alla.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0